Motonet ja Suomen Meripelastusseura yhteistyöhön

Comments are closed

fa4tmsvva150pkixrr7w

Suomen Meripelastusseura, PV5-luokan pelastusalus Rautauoma.

Motonet ja Suomen Meripelastusseura ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Motonetista tulee yksi Meripelastusseuran pääyhteistyökumppaneista. Yhteistyön tavoitteita ovat vapaaehtoisen meripelastustoiminnan toimintaedellytysten parantaminen, Motonetin tunnettuuden lisääminen veneilijöiden keskuudessa sekä yleisen veneilyturvallisuuden edistäminen.

‒ Motonet on Suomen suurin venetarvikkeiden myyjä ja jakelija. Yhteistyöllä Meripelastusseuran kanssa tuomme uuden turvallisuusulottuvuuden veneilijäasiakkaillemme. Haluamme omalta osaltamme edistää turvallista ja vastuullista veneilyä, ja siihen erinomainen kumppani on pyyteetöntä vapaaehtoista meripelastustyötä jo 120 vuotta tehnyt Suomen Meripelastusseura. On hienoa olla mukana tukemassa tällaista kansalaisjärjestöä. Tulevina vuosina löydämme varmasti myös uusia, molempia osapuolia hyödyttäviä yhteistyötapoja, kertoo Motonetin toimitusjohtaja Antti Tiitola.

‒ Motonet ja sen laaja venetarvikevalikoima sekä koko maan kattava myymäläverkosto ovat meille suuri apu ylläpitäessämme 133 pelastusvenettämme. Sopimuksen myötä saamme myös merkittävää helpotusta kasvaviin veneiden ylläpito- ja korjauskuluihin. Lisäksi haluamme yhteistyön avulla tuoda Motonetin venetarvikeasiakkaille tietoa turvallisesta veneilystä sekä tarjota heille myös Meripelastusseuran Trossi-jäsenpalvelua, jolla varmistaa veneelleen maksuttoman avun ja tukee samalla vapaaehtoista meripelastustyötä, sanoo Meripelastusseuran toimitusjohtaja Jari Piirainen.