Lyhyt telakointi tuo toivottuja uudistuksia Mariellalle

Comments are closed

a6ab315de44b9c27_800x800ar

Viking Line jatkaa M/S Mariellan uudistamista lyhyen telakoinnin aikana 10. – 22. syyskuuta. Alusta uudistettiin merkittävästi keväällä 2015, jolloin remontoitiin hyttejä ja ravintoloita. Nyt työt Mariellalla jatkuvat kahvilauudistuksen ja sen yhteydessä olevan lasten leikkitilan uudistamisen myötä sekä esimerkiksi tax-free-myymälän uudelleen organisoinnilla. Samalla laivalle tehdään teknisiä uudistuksia.

Parin viikon telakoinnin aikana M/S Mariellalle remontoidaan uusi Coffee & Joy -kahvila. Samanlainen kahvilakonsepti on jo aiemmin kerännyt kiitosta M/S Gabriellalla. Ideana on tarjota entistä enemmän itse tehtyjä kahvilatuotteita ja erikoiskahveja. Laivalle palkataan tätä varten oma kondiittori, joka tekee leipomotuotteiden lisäksi myös jälkiruokia.

Kahvilan lisäksi uudistuu myös sen yhteydessä oleva lasten leikkitila, johon remontoidaan uusi pallomeri. Tax-free-myymälään tehdään pieniä uudistuksia, joiden tavoitteena on tuoda paremmin esiin suosiotaan kasvattavia tuoteryhmiä, kuten muodin ja kauneuden tuotteita sekä valikoimaltaan uusiutuvia mietoja viinejä ja kuohujuomia. Pienempiä uudistuksia tehdään lisäksi ympäri laivaa, esimerkiksi buffetravintolassa.

–      Laivamme telakoidaan keskimäärin parin vuoden välein, sillä tekninen huolto on tärkeää koko ajan liikennöiville aluksillemme. Samalla meillä on mahdollisuus uudistaa aluksiamme muuttuvien trendien ja asiakkaiden toiveiden pohjalta,kertoo Viking Linen linjapäällikkö Lauri Orpana.

Viking Line on viime vuosina uudistanut ahkerasti kalustoaan. Kuluvana vuonna uudistustöitä on tehty jo M/S Viking XPRS:llä. M/S Gabriellan mittavat uudistukset toteutettiin keväällä 2016, ja sitä ennen vuorossa olivat M/S Amorella sekä M/S Mariella vuonna 2015. Tavoitteena on tarjota tämän päivän risteilymatkustajille heidän kaipaamiaan laadukkaita hyttejä, raikkaita matkustuselämyksiä ja hyviä ostosmahdollisuuksia.