VikingFSTR päättää liikennöintinsä jo 17.10.2017

Comments are closed

9a4427653d75b671_800x800ar

Kuluneena kesänä Tallinnan-reittiä liikennöinyt vuokra-alus Viking FSTR lopettaa liikennöintinsä teknisistä syistä johtuen muutamaa päivää suunniteltua aiemmin. Alun perin reitillä liikennöineen katamaraanin oli tarkoitus olla käytettävissä 22.10. asti.

Viking Line lisäsi kuluneena kesänä tuntuvasti kapasiteettiaan suositulla Helsinki –Tallinna-reitillä tuodessaan huhti–lokakuuksi liikenteeseen vuokra-aluksen, matkan alle kahdessa tunnissa taittavan katamaraanin Viking FSTR:n. Viime päivien teknisistä haasteista johtuen aluksen liikennöinti on päätetty lopettaa jo 17.10., muutamaa päivää suunniteltua aiemmin.

Asiakkaita, jotka ovat jo ehtineet tehdä varauksensa Viking FSTR -alukselle, tullaan informoimaan peruutuksista, ja he voivat siirtää matkansa M/S Viking XPRS
-alukselle tai saada rahansa takaisin. Viking XPRS jatkaa liikennöintiään normaalisti kahdesti päivässä, mutta 22.10. alus ajaa kello 22.30 Tallinnasta ylimääräisen vuoron, joka saapuu Helsinkiin kello 00.45.