Containerships ja Viasea Shipping AS aloittavat yhteistyön avaamalla uuden reitin

Comments are closed

19417429_788299641332682_4128398704177626299_o

Kuva: Viasea Shipping AS

Containerships aloittaa yhteistyön ja avaa uuden meriyhteyden Norjaan norjalaisen Viasea Shipping AS:n kanssa vahvistaakseen asemaansa Baltian ja Puolan markkinoilla. Yhteistyön ansiosta molemmat yhtiöt tulevat tarjoamaan kilpailukykyisiä kuljetusratkaisuja Norjan, Puolan ja Baltian maiden välillä.

Containerships on investoinut strategiansa mukaisesti voimakkaasti nestemäisellä maakaasulla (LNG) kulkeviin aluksiin ja rekkoihin. Yhtiön tavoitteena on myös kasvattaa toiminta-aluettaan ja avata uusia palveluita päämarkkinoillaan Itämerellä. Uuden palvelun avaaminen Norjaan Viasean kaltaisen, vahvan toimijan kanssa mahdollistaa asiakkaillemme kilpailukykyisen ratkaisun alusta lähtien, sanoo Kari-Pekka Laaksonen, Containerships Oyj:n toimitusjohtaja.

Sekä Containerships että Viasea Shipping AS ovat erikoistuneet lähimerenkulkuun ja painottavat strategiassaan ovelta ovelle-kuljetusta toimialueillaan Euroopassa. Containerships on vahva Itämerellä ja Viasea operoi pääasiassa Iso-Britannian ja Manner-Euroopan sekä Norjan välillä. Molempien yhtiöiden tavoitteena on vahvistaa palveluverkostoaan uuden yhteistyön avulla.

Uusi palvelu vahvistaa Containerships Oyj:n asemaa Baltiassa ja Puolassa laajentamalla yhtiön maantieteellistä toimialuetta. Yhteistyö Viasean kanssa varmistaa, että yhtiö voi tarjota asiakkailleen luotettavan kuljetuspalvelun Norjan ja muiden toiminta-alueensa maiden välillä. Uusi meriyhteys on säännöllinen ja viikoittainen palvelu. Uuden reitin suunnittelussa on  erityisesti kiinnitetty huomiota kuljetusaikaan. Ensimmäinen lähtö Klaipedasta on 5.4.2018.