Eckerö Line jatkaa valtionhallinnon sopimustoimittajana

Comments are closed

407386_10151394486134104_1355141780_n

Hansel on valinnut Eckerö Linen jälleen laivamatkustuspalveluiden sopimustoimittajaksi. Kolmivuotinen hankintasopimus koskee reitti-, kokous-ja risteilymatkoja Tallinnaan.

Valtion yhteishankintayksikkö Hansel jatkaa yhteistyötä suomalaisen Eckerö Linen kanssa ja on valinnut tarjouskilpailun perusteella Eckerö Linen jälleen toimittamaan laivamatkustuspalvelut Tallinnaan. Sopimuskausi alkoi 1. huhtikuuta 2018 ja jatkuu kolme vuotta.

– Olemme erittäin iloisia Hanselin meille osoittamasta luottamuksesta ja tyytyväisyydestä palveluumme, sanoo Eckerö Linen toimitusjohtaja Taru Keronen.

– Valtionhallinnon asiakkaat pääsevät jatkossakin hyödyntämään kokouskeskuksemme ja laivamme palveluita.

Eckerö Linen aluksen m/s Finlandian Kokouskeskus & Lounge tarjoaa hyvin varusteltuja ja moderneja työskentely- ja kokoustiloja erikokoisten ryhmien käyttöön aina kahdeksan hengen inspiraatiotilasta jopa 110 hengen seminaaritilaan. Kokousemäntä tai -isäntä huolehtivat ryhmien palveluista.

Kokouspäivä virka-ajan puitteissa suomalaisella laivalla

Eckerö Linen m/s Finlandia kulkee Helsinki–Tallinna-väliä kolmesti päivässä. Joustavat ja monipuoliset aikataulut mahdollistavat hyvin erityyppisten ja -pituisten kokousmatkojen järjestämisen.

– Kun lähtee aamulaivalla, pystyy virka-ajan puitteissa pitämään kuusituntisen tehopäivän ja palaamaan vielä iltapäivällä Helsinkiin, Keronen havainnollistaa.

Eckerö Linen m/s Finlandia on reitillään ainut Suomen lipun alla seilaava matkustajalaiva, ja sillä on myös oikeus käyttää Avainlippu-tunnusta. Eckerö Line on vuosittaisen asiakkuusidenksitutkimuksen mukaan valittu parhaaksi laivayhtiöksi asiakaskokemukseltaan (Asiakkuusindeksi 2017).