Uusi yhteislaulutapahtuma Suomen Joutsenen kannella

Comments are closed

Yhteislaulutilaisuus_banneri

Forum Marinum ja toinen merellistä kulttuuriperintöä vaaliva organisaatio, John Nurmisen Säätiö järjestävät yhdessä merellisen yhteislaulukonsertin museolaiva Suomen Joutsen keulakannella lauantaina 26.5. klo 16-18. Maineikkaan purjelaivan kesäinen kansi tarjoaa vertaansa vailla olevat puitteet laulutapahtumalle, joka on aiemmin Helsingissä järjestettynä osoittautunut erittäin suosituksi.

Tapahtuma perustuu John Nurmisen Säätiön julkaisemaan Hiiohoi ! Lauluja mereltä –laulukirjaan, josta löytyy ennätysmäärä merilauluja; läpileikkaus maailmalta ja tietysti ne rakkaimmat kotimaiset kuten Helismaan, Malmstenin ja Vainion tuotantoa.

Yleisö on tervetullut mukaan laulamaan tai vain kuuntelemaan ja nauttimaan tunnelmasta merellisen Turun parhaalle paikalle. Juonnoista ja musiikista vastaa kirjan koonnut Esko Rahikainen ja Ajopuut –orkesteri. Konsertti on osa Turun kaupungin koordinoimaa Jokisataman avajaiset -tapahtumakokonaisuutta 24. -27.5.

Tilaisuuden hinta (25€) kattaa oman Hiiohoi ! Lauluja mereltä –laulukirjan ja pääsyn Suomen Joutsenen näyttelytiloihin. Paikkoja on keulakannella rajoitettu määrä, ennakkomyynti on avattu Forum Marinumin museomyymälässä: puh. 02-2679 511 tai kassa1@forum-marinum.fi

FB: https://www.facebook.com/events/804189176441684/