Toygroup tuo Angry Birdsit Siljan laivoille

Comments are closed

Toygroup Finland Oy, Suomen johtava sisäleikkipaikkavalmistaja, tuo yhdessä Rovio Entertainment viihdeyhtiön kanssa Tallink Silja -laivoille Angry Birds -kesäleikkipaikkoja kesällä 2019. Toygroup on toimittanut Siljan Summer Center-leikkipaikat jo parinkymmenen vuoden ajan.

Tänä vuonna neljän Tallink Silja -laivan leikkipaikka saa täysin uuden ilmeen maailmalla rakastettujen Angry Birds -hahmojen tähdittämänä. Lisensoitujen Angry Birds -teemaisten leikkipaikkojen ja niihin soveltuvien välineiden valmistusta ja toimittamista koskevan yhteistyön Toygroup aloitti Rovio Entertainmentin kanssa v. 2018.

Angry Birds -teemaisia leikkipaikkoja toteutetaan Tallink Siljan Symphony, Serenade, Galaxy ja Baltic Princess -laivoille. Leikkipaikat tulevat sijaitsemaan laivojen konferenssitiloissa kesäkuun alkupuolesta elokuun puoleenväliin asti.

Toygroupin julkisten tilojen tuotevalikoimaan kuuluvat Angry Birds -sisäleikkipaikat, kosketusnäytöt ja muut leikkivälineet. Kooltaan 2 – 1000 neliömetrin leikkipaikat suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti tilat, tyyli ja budjetti huomioiden.

”Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme leikkipaikkaratkaisuja lasten viihdyttämiseksi ja asiakasvirtojen lisäämiseksi. Angry Birds -hahmot ovat erittäin tunnettuja maailmalla, ja uskomme tämän lisäävän tuotteidemme vetovoimaa. Leikkipaikkaratkaisumme saavat Angry Birdsin myötä oman identiteetin, johon lasten on helppoa samaistua. Askel kansainvälisestikin rakastettujen Angry Birds -hahmojen maailmaan on jatkoa ”Jos lapsi saa valita” -strategiamme jalkauttamisessa”, kertoo Toygroupin toimitusjohtaja Joni Lindell.

”Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä Toygroupin kanssa. Heidän vahva osaamisensa tällä pelikentällä antaa hienot edellytykset unohtumattomien Angry Birds -elämysten luomiselle,’’ kertoo Rovion Brand Licensing -liiketoiminnan johtaja Simo Hämäläinen. ’’Vuosi 2019 on erittäin jännittävä ja innostava Roviolle Angry Birds -elokuva 2:n tullessa teattereihin elokuussa ja Angry Birds -brändin juhliesssa 10-vuotis syntymäpäiviään, mutta myös uusien pelilanseerausten ja vahvan sisältösuunnitelmamme hyvän etenemisen myötä.”

http://www.toygroup.fi

http://www.rovio.com