Naton alusosasto vierailee Helsingissä

Comments are closed

NATO Photo by FRAN WO Christian Valverde.

Naton laivasto-osasto Standing Nato Maritime Group One (SNMG1) vierailee Helsingissä 10. -13. toukokuuta 2019. Kaksi alusta on avoinna yleisölle lauantaina 11.5.2019.

Vieraileva laivasto-osasto koostuu kolmesta aluksesta, joista lippulaivana toimii puolalainen fregatti ORP General K Pulaski. Muut ovat turkkilainen fregatti TCG Gökova ja saksalainen huoltoalus FGS Rhön. Osastoa komentaa kontra-amiraali Edward Cashman. Vierailua isännöi Rannikkolaivaston komentaja, kommodori Jukka Anteroinen.

Kahteen alukseen, puolalaiseen fregattiin ORP General K. Pulaskiin ja turkkilaiseen fregattiin TCG Gökovaan on mahdollista tutustua lauantaina 11.5.2019 klo 13 – 15, jolloin ne avaavat ovensa yleisölle. Alukset ovat kiinnittyneinä Katajanokalla Helsingin Eteläsatamassa. Yleisöä pyydetään huomioimaan, että aluksiin ei pääse reppujen ym kookkaiden laukkujen kanssa.

 

Lisätietoa alusosastosta: https://mc.nato.int/snmg1.aspx