Tallink Silja Oy laivamatkustuspalvelujen sopimustoimittajaksi Hansel Oy:n kilpailutuksessa

Comments are closed

Tallink Silja Oy on valittu valtionhallinnon laivamatkustuspalvelujen sopimustoimittajaksi Suomen ja Ruotsin väliseen liikenteeseen 1.4.2015 alkaen. Laivayhtiö on osallistunut Suomen valtion yhteishankintayksikkö Hansel Oy:n kilpailutukseen ja tullut valituksi Helsinki–Ahvenanmaa–Tukholma- ja Turku–Ahvenanmaa–Tukholma-reittien sopimustoimittajaksi.

Kilpailutuksen tavoitteena on valtion yksiköiden valmiiksi kilpailutettu sopimuskokonaisuus eli puitejärjestely. Puitejärjestelyillä valtion organisaatiot voivat hankkia tuotteita ja palveluita ilman omaa julkista kilpailutusta. Puitejärjestelyssä sovitaan yleiset hankintasopimuksia koskevat ehdot, kuten hankinnan kohde, hinnat sekä osapuolten vastuut ja velvoitteet.

Tallink Siljan laivamatkustuspalvelujen puitejärjestelyihin kuuluvat valtion organisaatioiden kokous-, risteily- ja reittimatkat Tukholmaan ja Ahvenanmaalle. Helsinki–Ahvenanmaa–Tukholma-reittiä liikennöidään vuonna 2014 uudistetuilla Silja Serenadella  ja Silja Symphonylla sekä Turku–Ahvenanmaa–Tukholma-reittiä Baltic Princessillä (rakennettu vuonna 2008) ja Galaxylla (rakennettu vuonna 2006).