Baltic Linen reitille lisäkapasiteettia ja uusi linjayhteys Ruotsiin

Comments are closed

Baltic_Linen_Mini_Star

Baltic Linen Turku–Puola–Tanska–Norja-reitillä liikenteen aloittanut mv Mini Star saapui Turkuun tiistaina 14.4., lisäten samalla reitin kapasiteettia 2 000 tonnilla. Alus on vuotta aiemmin reitillä aloittaneen mv Link Starin sisaralus. Molemmat alukset on varustettu perä- ja sivuportein sekä avattavin kansiluukuin. Link Star purjehtii Suomen ja Mini Star Ruotsin lipun alla. Nor Lines AS:n agenttina Suomessa toimii Baltic Line Finland Oy.

– Kahden uuden aluksen tuominen reitille ja viikkoliikenteeseen siirtyminen aiemman kahden viikon aikataulutuksen sijaan on parantanut linjan kilpailukykyä merkittävästi, iloitsee Baltic Line Finlandin toimitusjohtaja Tomas Uschanow.
– Molemmat laivat ajavat jatkossa säännöllisen viikkoaikataulun mukaisesti reittiä Turku–Swinoujscie–Fredericia–Lysekil–Norjan satamat. Uutena satamana reitillä on siis Lysekil Ruotsin länsirannikolla, jonne linjaliikenne aloitetaan huhtikuussa, Uschanow lisää.

Lue lisää: www.balticline.fi