Naantalissa Asuntomessuille pääsee myös vesibussilla

Vesibussi Tuula liikennöi kesällä 2022 kerran päivässä Turusta Naantalin keskustan venesataman kautta Lounatuulen Asuntomessualueelle. Messujen aikana vesibussi liikkuu päivällä Naantalin ja messualueen välillä.

Messuvieraat pääsevät tulevana kesänä Luonnonmaan saaressa sijaitsevalle Lounatuulen Asuntomessualueelle myös vesireittiä pitkin. Messujen tarjonta on jo ehtinyt täydentyä venenäyttelyllä ja nyt myös itse messualueelle pääsee saapumaan vesibussilla.

Kuusisto Linen vesibussi lähtee aamusiin Turusta vanhan kaupungintalon edestä Aurasillan kupeesta klo 9 kohti Naantalia. Ennen messualueelle saapumista vesibussi pysähtyy myös Naantalin keskustan venesatamassa, jossa voi myös hypätä vesibussin kyytiin.

Vesibussi jää päivän ajaksi kyyditsemään messuvieraita Naantalin keskustasta messualueelle ja takaisin. Illalla viimeinen vesibussi starttaa messualueelta klo 18 keskustan venesataman kautta kohti Turkua.

”Yksi tämän vuoden teemoista, koti saaressa kaupungin kyljessä, tulee tässä messuvieraille konkreettisella tavalla koettavaksi” toteaa Suomen Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää.

Vesitse matka Naantalin keskustaan kestää noin 45 minuuttia ja koko matka messualueelta Turun keskustaan Naantalin venesatamapysähdyksen kanssa alle kaksi tuntia.

”Olemme todella iloisia, että saimme neuvoteltua mukaan myös tämän kuljetusmuodon alueelle. Uskon, että moni messuvieraista haluaa nauttia merellisestä reitistä vähintään toiseen suuntaan. Lounatuulen alueen katseleminen mereltä käsin tuo ihan uuden ulottuvuuden tapahtuman kävijöille!” iloitsee Asuntomessut Naantalissa -tapahtuman projektipäällikkö Timo Tirri.

Messualueelle vesibussilla saapuvilla on oltava etukäteen verkkokaupasta hankittu messulippu. Myös vesibussimatkan lipun voi hankkia messulipun oston yhteydessä verkkokaupasta.

Asuntomessut järjestetään Naantalissa 15.7. –14.8.2022. Vesibussin tarkat aikataulut ja hinnat: kuusisto-line.fi