Tallink Siljalle aukeaa yli 300 kesätyöpaikkaa kesälle 2022

Kuva: Albin032003 – Oma teos, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=80290276

Tallink Siljan laivoille ja erilaisiin maapuolen tehtäviin aukeaa kesälle 2022 yhteensä yli 300 kesätyöpaikkaa. Kesätyöpaikkojen rekrytointi on juuri käynnistynyt Silja Serenaden sekä Baltic Princessin avoimilla paikoilla. Toisessa aallossa ensi vuoden puolella aukeaa kaikki maatöiden kesätyöpaikat.

Nyt haussa olevat kesätyöpaikat ovat kahdelle Suomen lipun alla liikennöivälle laivalle. Vaikka laivat liikennöivät Helsingistä ja Turusta Tukholmaan, niin työntekijöitä laivoilla on ympäri Suomea. Tehtävät ovat hyvin monipuolisia ja töihin haetaan niin opiskelijoita, uransa alkuvaiheessa olevia henkilöitä kuin jo kokeneita alansa ammattilaisia. Tarjolla on 2-3 kuukauden kesätyöjaksoja ja esimerkiksi myös tarvittaessa töihin kutsuttavia ekstraajia.

– Laivoille haetaan palveluhenkisiä, positiivisia ja kielitaitoisia henkilöitä useisiin eri tehtäviin ravintoloihin, myymälöihin, lasten leikkihuoneeseen, keittiöön ja hotelliosastolle. Paikkoja on auki myös kansi- ja koneosastolle. Meillä on kesätöissäkin positiivista pöhinää ja työntekijät jäävätkin usein sille tielleen, kertoo Tallink Siljan HR-johtaja Susanna Siljander.

Maapuolen kesätyöpaikat ovat terminaaleissa, matkamyynnissä, varastossa ja esimerkiksi rahdin puolella. Työtehtävien kirjo on laaja ja monipuolinen sekä laivoilla että maissa. Sekä merille että maatöihin vaaditaan 18 vuoden ikää. Maapuolen kesätyöpaikat aukeavat helmi-maaliskuun aikana.

– Olemme tänä vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni 2022 -kampanjassa. Haluamme tarjota kesätyöntekijöille kokonaisvaltaisesti hyvän rekrytointikokemuksen. Hoidamme rekrytointiprosessin ripeästi ja vastuullisesti ja pyrimme tekemään haastattelutilanteista miellyttäviä kokemuksia hakijoille. Tarjoamme kesätyöntekijöille mielekästä työtä, mieleenpainuvan kesätyökokemuksen ja tuemme heitä koko työskentelyn ajan”, sanoo Siljander.

Tallink Siljan avoimet työpaikat: www.tallinksilja.fi/toihin-tallink-siljalle

Vastuullinen kesäduuni 2022: www.kesaduuni.org/vastuulliset-kesatyopaikat/