Viking Line paljastaa: Viking Gloryn ainutlaatuisessa VIP-kabinetissa on pyörivä pöytä ja esteetön 220 asteen panoraamanäkymä Itämerelle

Viking Linen parhaillaan rakenteilla oleva Viking Glory on valmistuessaan maailman ilmastofiksuimpia matkustajalaivoja. Alus tulee päivittäiseen liikenteeseen reitille Turku-Maarianhamina-Tukholma vuoden 2022 alussa ja tarjoaa matkustajille upeita risteilyelämyksiä. Viking Line paljastaa nyt yhden Viking Gloryn innovaatioista: Fyren (’majakka’) on lasiseinäinen VIP-kabinetti, jossa on pyörivä pöytä ja esteetön panoraamanäkymä merelle. Kabinetti on varattavissa 14.9.2021 alkaen. Toinen Viking Gloryn uutuuksista on moderni bistroravintola Kobba.

Turusta joka aamu Tukholmaan lähtevä Viking Glory edustaa uutta ajattelua niin ympäristöteknisesti kuin elämyksellisesti. Alukseen mahtuu 2 800 matkustajaa, jotka voivat nauttia kuuden erityyppisen ravintolan palveluista omien toiveidensa ja tarpeidensa mukaan. Viking Gloryn sisustus toteutetaan yhteistyössä ruotsalaisen arkkitehtitoimisto Konceptin kanssa. Kantavana ajatuksena on tuoda Itämeren ainutlaatuinen maisema eri tavoin matkustajien ulottuville.

– VIP-kabinetti Fyren on tilana kenties Viking Linen kaikkien aikojen näyttävin. Se sopii pienelle seurueelle, joka haluaa nauttia hyvästä ruuasta ja seurasta aluksen parhaalla näköalapaikalla. Kabinetista avautuu täysin esteetön 220 asteen näkymä meren huuhtomille saarille ja luodoille, kertoo Viking Gloryn lanseerauspäällikkö Lotta Lindroos.

Fyren on varattavissa enintään 12 hengen aamiaista tai päivällistä varten. Kabinetissa voi myös järjestää tyylikkään cocktailtilaisuuden enintään 26 hengen ryhmälle.  Tarjoilun voi valita huolellisesti mietityistä paketeista, esimerkiksi Scandinavian Afternoon Tea Break, Fyren Champagne Break tai Fyren Seafood Break.

Kobba on korkeatasoinen pohjoismainen bistroravintola, oikea saariston keidas, jonka mutkattomassa miljöössä voi nauttia puhtaista skandinaavisista mauista saaristomaisemia ihaillen. Premium-aamiainen tarjoillaan Kobbassa, ja päivällisaikaan menyy tarjoaa makuelämyksiä, joissa on aistittavissa metsä, meri ja saaristo. Muina aikoina Kobba Barissa voi nauttia pientä purtavaa suolaisen nälkään.

Viking Gloryn muita ravintoloita ovat klassinen The Buffet, kelluva kauppahalli Market, josta saa monenlaista ruokaa pitsasta kotiruokaan, sekä rento ruokaravintola Mimmi’s. Kesäkaudella voi aterioida myös Viking Terrace -terassiravintolassa. Lue lisää Viking Glorystä ja sen ravintolatarjonnasta täältä.

Kobba ja Fyren video