Viking Linen uusi risteilykonsepti: Aamiainen Tukholmassa, iltapäivä Maarianhaminassa

Viking Line on jo lanseerannut viisi uutta kesäkohdetta Helsingistä. Kesäkuuksi on vuorossa uusi seitsemän lähdön konsepti, jossa M/S Gabriella käy Tukholman satamassa aamulla ja jatkaa iltapäiväksi Maarianhaminaan, missä on aikaa maissa käymiseen.

Kesäkuussa tarjoutuu ainutlaatuinen tilaisuus päästä ihailemaan Tukholman kaunista saaristoa, vanhaakaupunkia ja Söderiä M/S Gabriellalta käsin sekä piipahtaa iltapäivällä Maarianhaminassa, missä pysähdytään 3,5 tunnin ajaksi. Lähdöt Helsingistä 12.6., 14.6., 16.6., 20.6., 22.6., 24.6. ja 26.6.

–  Haluamme jälleen tarjota matkustajillemme uudenlaisen risteilykonseptin. Kesäkuussa teemme Gabriellalla Helsingistä seitsemän risteilyä, joilla pääsee laivalta ihailemaan Tukholman ainutlaatuista saaristoa ja vanhankaupungin kaunista siluettia. Lisäksi risteilyn paluumatkalla on mahdollisuus piipahtaa Maarianhaminan kauniissa kesäkaupungissa. Tämä risteily on hieno tapa viettää vaikkapa juhannusta koko perheen voimin, sanoo Viking Linen myyntijohtaja Kaj Takolander.

Laivalla on ohjelmaa sekä aikuisille että lapsille. Paluumatkalla voi tehdä edullisia ostoksia tax-free-myymälässä. A la carte -ravintolassa on tarjolla erikoismenu ja buffetissa herkullinen kattaus kesäisiä makuja. Molemmissa ravintoloissa pöydät on sijoitettu niin, että turvaetäisyys ruokailijoiden välillä säilyy.

Viking Linen terminaaleissa ja laivoilla on kiinnitetty suurta huomiota terveysturvalliseen matkustamiseen. Gabriellan kesäristeilyt ovat karanteenivapaita, koska niillä ei ole mahdollista käydä maissa Ruotsissa.

Lähtöajat M/S Gabriella 12.6., 14.6., 16.6., 20.6., 22.6., 24.6., 26.6.

Helsinki–Maarianhamina–Tukholma

Helsinki–Tukholma                       klo 17.15–07.45

Tukholma–Maarianhamina           klo 09.00–16.00

MaarianhaminaHelsinki              klo 19.30–10.00